PAYLAŞ

Feriha Dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy`un giyim tarzı

Yakışıklılığı ile best model of 2010 birincisi seçilerek, tüm ajansların dikkatini çekmeyi başaran Çağatay Ulusoy, genç yaşına rağmen şöhret basamaklarını en iyi şekilde tırmanma başarısını gösteren oyunculardan birisi oldu. Adını Feriha koydum dizisinde Hazal Kaya ile baş rolleri paylaşan Çağatay, dizide canlandırdığı Emir karakteri ile  oyunculukta ki başarısınıda gösteriyor.
Feriha dizisinin Emir`i Çağatay kısa zamanda kavuşmuş olduğu ün sayesinde, şuanda ülkemizde genç kızların hayallerini süsleyen en güçlü adaylardan birisi. Aynı zamanda modellik yapmayada devam eden Çağatay, bazı firmaların katalog çekimlerinde de yer aldı ve hala dizi çekimleri dışında modellik yapmaya devam ediyor. 
Yakışıklılığının yanı sıra, erkekleri kıskandıran kızları ise kendine hayran bıraktıran vücut yapısı ile üzerine giydiği çoğu kıyafeti cuk diye oturttuğunu söyleyebiliriz. Durum böyle olunca giyim tarzını ve stilini merak eden hayranlarıda çok fazla oluyor. Çoğu genç erkekte onu şimdiden kendine idol olarak görmekte. 
Gecelerde, programlarda ve özel davetlerde fazla olmasa da görmeye başladığımız Çağatay, günlük yaşamında genelde sade ve rahat giyinmeyi tercih ediyor. Renk seçeminde daha çok Türk erkeklerinin hoşlandığı renkler olan siyah, beyaz ve koyu renkleri üstünde çok fazla gördüğümüzü söyleyebiliriz. Resimlerine göz attığımızda ceket giymekten hoşlandığını gördüğümüz genç yıldız, içine giydiği body veya dar tişörtler ile dikkat çekiyor. Pantolon seçiminde ise daha çok kot tercih eden Çağatay`ın zaman zaman klasik pantolonda giydiğini söyleyebiliriz. 
Saba Tümer`in programında konuk olan Çağatay`ın, hayranları ve arkadaşları ile çekilmiş olduğu fotoğraflardan günlük giyim tarzına, aynı zamanda dizi çekimlerinde ve özel davetlerdeki tarzına aşağıdan bakabilirsiniz.








0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes